Elérhetőségek

TOM TEAM Reklámajándék Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Körmöc utca 23.
Telefon:
+36-94/511-856
Mobil:
+36-30/947-3855
E-mail:
info@tomteam.hu
Cégadatok

Cégadatok

Cégjegyzékszám:

Adószám:

Bank:Rólunk


A Tom Team Reklámajándék fő tevékenysége az emblémázott üzleti ajándéktárgyak és naptárak forgalmazása. Tevékenységünket Szombathelyen végezzük, és büszkén mondhatjuk, hogy a reklámajándékokat és naptárakat forgalmazó cégek között az elmúlt években kiemelkedő elismertséget szereztünk. Célunk, hogy sokéves tapasztalatunkkal segítsük az Ön vállalkozásának üzleti ajándékozási és reklámozási tevékenységét, s mindezzel hozzájáruljunk üzleti sikereihez.

Színvonalas, jól tervezett reklámhordozókkal, folyamatosan bővülő termékkínálattal igyekszünk az ügyfeleink által támasztott követelményeknek megfelelni. Beszállító partnereink kiválasztásában és termékportfóliónk kialakításában kulcsfontosságúnak tartjuk a minőséget és megbízhatóságot, a szolgáltatások technológiai hátterének kialakításában a folyamatos fejlődést, innovációt, melynek következtében a legkedvezőbb feltételek mellett tudjuk biztosítani ügyfeleink számára a kiváló szolgáltatási színvonalat.

Az egyedi és kreatív reklámajándékok a vállalati kommunikáció kiváló eszközei, melyek megfelelően reprezentálhatják egy cég, márka, termék, kampány arculatát, filozófiáját, és hozzájárulhatnak a munkatársak, a partnerek, az ügyfelek cégünkbe vetett bizalmának elmélyítéséhez.

A nagytömegben gyártott ajándékoknak egyedi megjelenést adhat a lógóval, felirattal, mintával való ellátás. A reklámajándékok feliratozása esetén számos feliratozási technológia közül választhatunk az ajándék alapanyagától és a kívánt hatástól függően. A feliratozás tervezésénél figyelembe kell venni a termék anyagát, színét, emblémázási felületét, valamint a megjelenítendő jelkép és információ (felirat, logó, minta) méretarányait és színeit, hiszen ezek meghatározzák az optimális és gazdaságos emblémázási technológia kiválasztását.

Hogy miben különbözünk versenytársainktól?

    A személyes kapcsolattartáson alapuló üzletpolitikánk biztosítja a rugalmas, egyedi igényeket is megvalósító kiszolgálást.

   Ötleteinkkel nemcsak a megfelelő termék kiválasztásában, hanem a reklámanyag megtervezésében (a logók, szlogenek elhelyezésében, a színek kiválasztásában, a grafikák kialakításában) és a kivitelezés módjában is segítjük partnereinket.

   Napjaink rohanó világa időnket szűkre szabja. Önnek egy lépést sem kell tennie, termékeink bemutatását, kiszállítását telephelyén teljesítjük.

Munkatársainkkal azon fáradozunk, hogy valamennyi új megrendelőnk visszatérő, állandó partnerünkké váljon, régi ügyfeleinkkel pedig kapcsolatunk elmélyítésére törekszünk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!

Cégünk csak vállalkozásokat szolgál ki; lakossági megrendeléseket nem áll módunkban teljesíteni.

 

 
Vissza az előző oldalra!
TOM TEAM Reklámajándék Kft. - Magyar