Emblémázás


Tamponnyomás

A tamponnyomásos eljárással nagy pontosságú, részletgazdag, kétszínű nyomat készíthető.

Részletek

Szitanyomás

A szitanyomás műanyag, textil, fém, üveg, papír termékek emblémázására alkalmas eljárás.

Részletek

UV nyomtatás

Az UV led technológiás eljárásnak köszönhetően külső hőhatás nélkül speciális UV fénnyel közvetlenül a termékre nyomtatják a kívánt motívumot.

Részletek

Hímzés

A hímzés napjainkban újra egyre divatosabbá váló, különféle textíliák (ruhák, baseball sapkák, törölközők, sporttáskák stb.) díszítésére, emblémázására használatos eljárás.

Részletek

Gravírozás

A gravírozás tartós és esztétikus emblémázási technika. Ezt az emblémázási módot akkor használjuk, ha nem színes logót akarunk az ajándéktárgyon megjelentetni, hanem a természetességet, az ajándékt...

Részletek

Vakdombornyomás

A dombornyomás papír, bőr, jó minőségű műbőr, termékek emblémázására szolgáló eljárás.

Részletek

Epoxy matrica

Az epoxy matricák kiváló tapadású, műgyanta borítású dombormatricák.

Részletek

Tamponnyomás


A tamponnyomásos eljárással nagy pontosságú, részletgazdag, kétszínű nyomat készíthető.  A tamponnyomás előnye, hogy nem csak sík, hanem íves (domború, homorú) felületeken is alkalmazható. A festék összetétele és a nyomat tartóssága a termék anyagától függően változhat. A tamponnyomás tartós megoldást kínál műanyagra, fára, üvegre, kerámiára, fémre, papírra egyaránt. Az eljárás során fényérzékeny anyaggal bevont klisére rávilágítjuk a grafikát, ennek hatására a grafika helyén a klisé kimélyül,helyet adva a festéknek a nyomás során A festéket a kliséről az emblémázandó felületre egy szilikon alapú tampon segítségével juttatjuk. A grafika tartósságának érdekében egyes anyagok elő-, mások utókezelést igényelhetnek.

Tegye egyedivé cége arculatát tamponnyomásos technológiával emblémázott reklámajándékokkal!

Kérje egyedi árajánlatunkat, termékekkel!
Vissza az előző oldalra!
TOM TEAM Reklámajándék Kft. - Magyar