Emblémázás


UV nyomtatás

Az UV led technológiás eljárásnak köszönhetően külső hőhatás nélkül speciális UV fénnyel közvetlenül a termékre nyomtatják a kívánt motívumot.

Részletek

Gravírozás

A gravírozás tartós és esztétikus emblémázási technika. Ezt az emblémázási módot akkor használjuk, ha nem színes logót akarunk az ajándéktárgyon megjelentetni, hanem a természetességet, az ajándékt...

Részletek

Tamponnyomás

A tamponnyomásos eljárással nagy pontosságú, részletgazdag, kétszínű nyomat készíthető.

Részletek

DTF Digitális transzfernyomás

Sokszínes, színátmenetes grafikákat tudunk ruházati termékeken és textil ajándéktárgyakon megjeleníteni

Részletek

Szitanyomás

A szitanyomás műanyag, textil, fém, üveg, papír termékek emblémázására alkalmas eljárás.

Részletek

Hímzés

A hímzés napjainkban újra egyre divatosabbá váló, különféle textíliák (ruhák, baseball sapkák, törölközők, sporttáskák stb.) díszítésére, emblémázására használatos eljárás.

Részletek

Epoxy matrica

Az epoxy matricák kiváló tapadású, műgyanta borítású dombormatricák.

Részletek

Tamponnyomás


A tamponnyomásos eljárással nagy pontosságú, részletgazdag, kétszínű nyomat készíthető.  A tamponnyomás előnye, hogy nem csak sík, hanem íves (domború, homorú) felületeken is alkalmazható. A festék összetétele és a nyomat tartóssága a termék anyagától függően változhat. A tamponnyomás tartós megoldást kínál műanyagra, fára, üvegre, kerámiára, fémre, papírra egyaránt. Az eljárás során fényérzékeny anyaggal bevont klisére rávilágítjuk a grafikát, ennek hatására a grafika helyén a klisé kimélyül,helyet adva a festéknek a nyomás során A festéket a kliséről az emblémázandó felületre egy szilikon alapú tampon segítségével juttatjuk. A grafika tartósságának érdekében egyes anyagok elő-, mások utókezelést igényelhetnek.

Tegye egyedivé cége arculatát tamponnyomásos technológiával emblémázott reklámajándékokkal!

Kérje egyedi árajánlatunkat, termékekkel!
Vissza az előző oldalra!
TOM TEAM Reklámajándék Kft. - Magyar