Emblémázás


Tamponnyomás

A tamponnyomásos eljárással nagy pontosságú, részletgazdag, kétszínű nyomat készíthető.

Részletek

Szitanyomás

A szitanyomás műanyag, textil, fém, üveg, papír termékek emblémázására alkalmas eljárás.

Részletek

UV nyomtatás

Az UV led technológiás eljárásnak köszönhetően külső hőhatás nélkül speciális UV fénnyel közvetlenül a termékre nyomtatják a kívánt motívumot.

Részletek

Hímzés

A hímzés napjainkban újra egyre divatosabbá váló, különféle textíliák (ruhák, baseball sapkák, törölközők, sporttáskák stb.) díszítésére, emblémázására használatos eljárás.

Részletek

Gravírozás

A gravírozás tartós és esztétikus emblémázási technika. Ezt az emblémázási módot akkor használjuk, ha nem színes logót akarunk az ajándéktárgyon megjelentetni, hanem a természetességet, az ajándékt...

Részletek

Vakdombornyomás

A dombornyomás papír, bőr, jó minőségű műbőr, termékek emblémázására szolgáló eljárás.

Részletek

Epoxy matrica

Az epoxy matricák kiváló tapadású, műgyanta borítású dombormatricák.

Részletek

Szitanyomás


A szitanyomás műanyag, textil, fém, üveg, papír termékek emblémázására alkalmas eljárás.  Azon termékek szitanyomhatók, amelyeket síkban ki lehet teríteni gyűrődés és deformálódás nélkül, vagy a felülete eleve sík. A festéket egy finom szövésű szitán keresztül préseljük közvetlenül az anyagra, és különböző technikákkal szárítjuk. A vastag festékréteg felhordása lehetővé teszi a részletgazdag nyomatok létrehozását.

A szitanyomásos eljárás hátránya, hogy a vastag festékréteg miatt viszonylag hosszú a száradási ideje,  viszont ezen festékréteg előnye, hogy porózusabb felületen is jól látszik a nyomat.

Tegye egyedivé cége arculatát szitanyomásos technológiával emblémázott reklámajándékokkal, termékekkel!

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Vissza az előző oldalra!
TOM TEAM Reklámajándék Kft. - Magyar