Emblémázás


UV nyomtatás

Az UV led technológiás eljárásnak köszönhetően külső hőhatás nélkül speciális UV fénnyel közvetlenül a termékre nyomtatják a kívánt motívumot.

Részletek

Gravírozás

A gravírozás tartós és esztétikus emblémázási technika. Ezt az emblémázási módot akkor használjuk, ha nem színes logót akarunk az ajándéktárgyon megjelentetni, hanem a természetességet, az ajándékt...

Részletek

Tamponnyomás

A tamponnyomásos eljárással nagy pontosságú, részletgazdag, kétszínű nyomat készíthető.

Részletek

DTF Digitális transzfernyomás

Sokszínes, színátmenetes grafikákat tudunk ruházati termékeken és textil ajándéktárgyakon megjeleníteni

Részletek

Szitanyomás

A szitanyomás műanyag, textil, fém, üveg, papír termékek emblémázására alkalmas eljárás.

Részletek

Hímzés

A hímzés napjainkban újra egyre divatosabbá váló, különféle textíliák (ruhák, baseball sapkák, törölközők, sporttáskák stb.) díszítésére, emblémázására használatos eljárás.

Részletek

Epoxy matrica

Az epoxy matricák kiváló tapadású, műgyanta borítású dombormatricák.

Részletek

Hímzés


A hímzés napjainkban újra egyre divatosabbá váló, különféle textíliák (ruhák, baseball sapkák, törölközők, sporttáskák stb.) díszítésére, emblémázására használatos eljárás.  A hímzést speciális szoftver által vezérelt automata hímzőgépekkel végezzük. A mintát lehet közvetlenül a textíliára hímezni, de amikor a textíliát nem lehet egy rétegben a hímzőkeretre feszíteni (pl. zsebek esetében), varrott applikációval is elkészíthető a minta.

Előnye a szépsége, az exkluzivitása, illetve az, hogy évekig megőrzi minőségét. A hátránya, hogy nagyon kis méretű grafikai elem ezzel a technológiával nem jeleníthető meg.

Tegye egyedivé cége arculatát hímzett emblémás ruhadarabokkal, textíliákkal!

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Vissza az előző oldalra!
TOM TEAM Reklámajándék Kft. - Magyar