Emblémázás


Tamponnyomás

A tamponnyomásos eljárással nagy pontosságú, részletgazdag, kétszínű nyomat készíthető.

Részletek

Szitanyomás

A szitanyomás műanyag, textil, fém, üveg, papír termékek emblémázására alkalmas eljárás.

Részletek

UV nyomtatás

Az UV led technológiás eljárásnak köszönhetően külső hőhatás nélkül speciális UV fénnyel közvetlenül a termékre nyomtatják a kívánt motívumot.

Részletek

Hímzés

A hímzés napjainkban újra egyre divatosabbá váló, különféle textíliák (ruhák, baseball sapkák, törölközők, sporttáskák stb.) díszítésére, emblémázására használatos eljárás.

Részletek

Gravírozás

A gravírozás tartós és esztétikus emblémázási technika. Ezt az emblémázási módot akkor használjuk, ha nem színes logót akarunk az ajándéktárgyon megjelentetni, hanem a természetességet, az ajándékt...

Részletek

Vakdombornyomás

A dombornyomás papír, bőr, jó minőségű műbőr, termékek emblémázására szolgáló eljárás.

Részletek

Epoxy matrica

Az epoxy matricák kiváló tapadású, műgyanta borítású dombormatricák.

Részletek

Hímzés


A hímzés napjainkban újra egyre divatosabbá váló, különféle textíliák (ruhák, baseball sapkák, törölközők, sporttáskák stb.) díszítésére, emblémázására használatos eljárás.  A hímzést speciális szoftver által vezérelt automata hímzőgépekkel végezzük. A mintát lehet közvetlenül a textíliára hímezni, de amikor a textíliát nem lehet egy rétegben a hímzőkeretre feszíteni (pl. zsebek esetében), varrott applikációval is elkészíthető a minta.

Előnye a szépsége, az exkluzivitása, illetve az, hogy évekig megőrzi minőségét. A hátránya, hogy nagyon kis méretű grafikai elem ezzel a technológiával nem jeleníthető meg.

Tegye egyedivé cége arculatát hímzett emblémás ruhadarabokkal, textíliákkal!

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Vissza az előző oldalra!
TOM TEAM Reklámajándék Kft. - Magyar