Emblémázás


UV nyomtatás

Az UV led technológiás eljárásnak köszönhetően külső hőhatás nélkül speciális UV fénnyel közvetlenül a termékre nyomtatják a kívánt motívumot.

Részletek

Gravírozás

A gravírozás tartós és esztétikus emblémázási technika. Ezt az emblémázási módot akkor használjuk, ha nem színes logót akarunk az ajándéktárgyon megjelentetni, hanem a természetességet, az ajándékt...

Részletek

Tamponnyomás

A tamponnyomásos eljárással nagy pontosságú, részletgazdag, kétszínű nyomat készíthető.

Részletek

DTF Digitális transzfernyomás

Sokszínes, színátmenetes grafikákat tudunk ruházati termékeken és textil ajándéktárgyakon megjeleníteni

Részletek

Szitanyomás

A szitanyomás műanyag, textil, fém, üveg, papír termékek emblémázására alkalmas eljárás.

Részletek

Hímzés

A hímzés napjainkban újra egyre divatosabbá váló, különféle textíliák (ruhák, baseball sapkák, törölközők, sporttáskák stb.) díszítésére, emblémázására használatos eljárás.

Részletek

Epoxy matrica

Az epoxy matricák kiváló tapadású, műgyanta borítású dombormatricák.

Részletek

Gravírozás


A gravírozás tartós és esztétikus emblémázási technika. Ezt az emblémázási módot akkor használjuk, ha nem színes logót akarunk az ajándéktárgyon megjelentetni, hanem a természetességet, az ajándéktárgy anyagának tulajdonságait akarjuk kihangsúlyozni. Gondoljunk csak arra, milyen szépen mutat egy fa vagy bőr tárgyon a beleégetett motívum. Gravírozni fa, bőr valamint fém anyagokat lehet.

A gravírozás során egy számítógép által vezérelt marófej vagy gyémánttű karcolja bele a megmunkálandó tárgyak felületére a kiválasztott motívum kontúrját. Előnye, hogy időtálló, rendkívül látványos és elegáns.

Napjaink egyik legfejlettebb emblémázási módja a lézergravírozás. A lézergravírozás során a mintát egy számítógép által kibocsátott lézersugárral égetik bele az anyagba (fémbe, fába, bőrre vagy üvegbe). A lézersugár a nyomatot kialakítva a megmunkálandó anyag felső rétegét távolítja el, így a gravírozás színét az anyag, illetve a gravírozandó felület alatt lévő réteg színe határozza meg. További előnye, hogy elegáns és tartós díszítést biztosít a terméknek, és a számítógép által biztosított precizitásnak köszönhetően tökéletes másolatát adja a választott motívumnak.

Tegye egyedivé cége arculatát hagyományos gravírozással vagy lézergravírozással emblémázott reklámajándékokkal, termékekkel!

Előnye, hogy időtálló, rendkívül látványos és elegáns; hátránya azonban, hogy alkalmazása során nem lehet különböző színeket használni, hiszen a gravírozott minta színét a gravírozandó tárgy színe határozza meg.

Tegye egyedivé cége arculatát gravírozott reklámajándékokkal, termékekkel!

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Vissza az előző oldalra!
TOM TEAM Reklámajándék Kft. - Magyar