Emblémázás


Tamponnyomás

A tamponnyomásos eljárással nagy pontosságú, részletgazdag, kétszínű nyomat készíthető.

Részletek

Szitanyomás

A szitanyomás műanyag, textil, fém, üveg, papír termékek emblémázására alkalmas eljárás.

Részletek

UV nyomtatás

Az UV led technológiás eljárásnak köszönhetően külső hőhatás nélkül speciális UV fénnyel közvetlenül a termékre nyomtatják a kívánt motívumot.

Részletek

Hímzés

A hímzés napjainkban újra egyre divatosabbá váló, különféle textíliák (ruhák, baseball sapkák, törölközők, sporttáskák stb.) díszítésére, emblémázására használatos eljárás.

Részletek

Gravírozás

A gravírozás tartós és esztétikus emblémázási technika. Ezt az emblémázási módot akkor használjuk, ha nem színes logót akarunk az ajándéktárgyon megjelentetni, hanem a természetességet, az ajándékt...

Részletek

Vakdombornyomás

A dombornyomás papír, bőr, jó minőségű műbőr, termékek emblémázására szolgáló eljárás.

Részletek

Epoxy matrica

Az epoxy matricák kiváló tapadású, műgyanta borítású dombormatricák.

Részletek

Gravírozás


A gravírozás tartós és esztétikus emblémázási technika. Ezt az emblémázási módot akkor használjuk, ha nem színes logót akarunk az ajándéktárgyon megjelentetni, hanem a természetességet, az ajándéktárgy anyagának tulajdonságait akarjuk kihangsúlyozni. Gondoljunk csak arra, milyen szépen mutat egy fa vagy bőr tárgyon a beleégetett motívum. Gravírozni fa, bőr valamint fém anyagokat lehet.

A gravírozás során egy számítógép által vezérelt marófej vagy gyémánttű karcolja bele a megmunkálandó tárgyak felületére a kiválasztott motívum kontúrját. Előnye, hogy időtálló, rendkívül látványos és elegáns.

Napjaink egyik legfejlettebb emblémázási módja a lézergravírozás. A lézergravírozás során a mintát egy számítógép által kibocsátott lézersugárral égetik bele az anyagba (fémbe, fába, bőrre vagy üvegbe). A lézersugár a nyomatot kialakítva a megmunkálandó anyag felső rétegét távolítja el, így a gravírozás színét az anyag, illetve a gravírozandó felület alatt lévő réteg színe határozza meg. További előnye, hogy elegáns és tartós díszítést biztosít a terméknek, és a számítógép által biztosított precizitásnak köszönhetően tökéletes másolatát adja a választott motívumnak.

Tegye egyedivé cége arculatát hagyományos gravírozással vagy lézergravírozással emblémázott reklámajándékokkal, termékekkel!

Előnye, hogy időtálló, rendkívül látványos és elegáns; hátránya azonban, hogy alkalmazása során nem lehet különböző színeket használni, hiszen a gravírozott minta színét a gravírozandó tárgy színe határozza meg.

Tegye egyedivé cége arculatát gravírozott reklámajándékokkal, termékekkel!

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Vissza az előző oldalra!
TOM TEAM Reklámajándék Kft. - Magyar